Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti

Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije se trudi na svojih spletnih straneh zagotavljati najnovejše in preverjene podatke, vendar opozarja uporabnike teh strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo vsebino. Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Niti Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz spletnih strani, dostopa do uporabe in nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, niti ne odgovarja za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili uporabniki teh spletnih strani obveščeni o možnosti take škode.

Ker so na spletni strani Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije določene povezave do drugih spletnih strani, ki niso v nikakršni povezavi z Društvom jedrskih strokovnjakov Slovenije in nad katerimi Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije nima nadzora, Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, do katere omogoča povezavo ali se nanjo sklicuje, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije si pridržuje pravico, da kadar koli delno ali v celoti spremeni, doda ali odstrani vsebine, objavljene na spletni strani www.djs.si, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Zaščita pravic

Vse vsebine spletnih strani Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije so last Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije in so informativne narave.

Vsebine spletnih strani Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene in se brez pisnega soglasja Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije ne smejo spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

V skladu z veljavno zakonodajo je izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje vsebin spletnih strani Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir vsebin.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem