Izjava o varstvu osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

V Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije z osebnimi podatki ravnamo odgovorno, skrbno ter v skladu določili Splošne uredbe Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu podatkov 2016/679 in v skladu s predmetnim Pravilnikom Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije. Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev ter izpolnjevanje pravic in obveznosti iz pogodbenih razmerij, sklenjenih s stranko.

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih zbiramo so: ime in priimek, kontaktne informacije (zasebni e-naslov, telefon, naslov, poštna številka, kraj, država) in podatke o organizaciji v kateri posameznik deluje (naziv organizacije, naslov, poštna številka, kraj, delovno področje, telefon, službeni e-naslov).

Namen uporabe osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo za namene vodenja evidence, obveščanja in informiranja članov Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije.

Varstvo osebnih podatkov

Izjavljamo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posredujemo svojim pogodbenim obdelovalcem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnimi predpisi, ki urejajo varovanje osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani tudi pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakonodaja (kot npr. sodišče).

Vsi pogodbeni obdelovalci z dostopom do osebnih podatkov so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z veljavno zakonodajo.

Izjavljamo, da uporabljamo različno tehnologijo in postopke za varovanje osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Osebni podatki, ki so posredovani, so shranjeni na strežnikih, do katerih ima dostop samo pooblaščena oseba in so v zavarovanih prostorih. Kadar posredujete občutljive podatke oziroma informacije (npr. številka kreditne kartice) prek interneta, ste preusmerjeni na spletno stran banke ali procesorja za izvajanje plačila, pri katerem se uporablja šifriranje, protokol SSL (Security Socket Layer).

Vaše pravice

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov djs@djs.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov djs@djs.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov djs@djs.si.
  • Trajen izbris ali omejitev obdelave s posredovanjem pisne zahteve na naslov djs@djs.si.

Pravico do ugovora o obdelavi (s posredovanjem ugovora na djs@djs.si) in pravico do pritožbe pri nadzornem organu (Informacijski pooblaščenec RS, Zaloška 59 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si).

Upravljavec osebnih podatkov

Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije
Jamova 39, 1000 Ljubljana

+386 1 588 52 98
djs@djs.si

Ljubljana, 4. junij 2020

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem