Nova spletna podoba združenja Slovenski jedrski forum

21. Januar 2021

Združenje Slovenski jedrski forum (SJF) je konec prejšnjega leta predstavilo novo podobo spletne strani. SJF deluje in nastopa kot predstavnik slovenske jedrske industrije in trenutno združuje 17 organizacij. SJF je tudi član evropskega jedrskega združenja FORATOM, ki združuje evropske gospodarske družbe in institucije, delujoče na področju jedrske tehnologije.

Na prenovljeni spletni strani www.foratom.si lahko najdete novice, zanimivosti ter publikacije svetovnih združenj s področja jedrske energije. Po novem so na spletni strani zbrane povezave do ostalih evropskih jedrskih forumov ter jedrskih institucij iz celega sveta, vzpostavljene pa so tudi povezave do vseh uveljavljenih jedrskih reaktorjev 3. generacije in malih modularnih reaktorjev, ki so trenutno še v razvoju.

S prenovljeno spletno podobo želi združenje javnost obveščati o novostih in zanimivostih s področja jedrske energije v Sloveniji in v svetu ter na ta način jedrsko tehnologijo približati slehernemu posamezniku.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem