English


 
 
NOVICE
Slike s študentske arene
29.11.2011

Slike s študentske arene so na voljo tukaj

Z interne MMG konference pa tukaj

Zapisnik s sestanka 21.4.2011
05.05.2011

Dodan je zapisnik s sestanka iz dne 21.4.2011.

Vodstvo MMG
04.05.2011

Predsednik MMG je

Gašper Žerovnik e-pošta,

podpredsednik pa

Duško Kančev e-pošta.

Seznam članov in vodstva.

Konferenca MMG, 23.11.2011, ICJT, IJS

Letos smo v okviru MMG prvič organizirali interno konferenco, kjer smo nekateri člani mladinske sekcije na kratko predstavili svoje raziskovalno/strokovno delo, vabljeni pa so bili tudi ostali člani MMG. Konferenca je potekala v sredo, 23.11.2011, v predavalnici Izobraževalnega centra za jedsko tehnologijo. Od 14. do 18. ure se je zvrstilo 10 kratkih predavanj, skupno pa je bilo na konferenci 13 udeležencev. Sledilo je še prijetno druženje na konferenčni večerji. Nekaj slik z dogodka si je možno ogledati na spletni strani MMG.

Na konferenci smo svoje delo predstavili: Mitja Eržen in Sandi Viršek iz ARAO, Rok Bizjak iz NEK, Luka Štrubelj iz GEN energije, Stanko Manojlović iz URSJV, Jernej Kovačič iz Fakultete za elektrotehniko, ter Dušan Ćalić, Duško Kančev, Luka Snoj in Gašper Žerovnik iz IJS. Kratki povzetki predavanj bodo tudi izdani v obliki konferenčnega zbornika.

Po odzivu večine udeležencev konference sodeč je bila le-ta uspešna, nekatere je celo zanimalo, če bo dogodek postal tradicionalen in če ga bomo razširili. Zahvale gredo vsem udeležencem ter ICJT za pomoč pri organizaciji.

Oglejte si tudi slike.

Gašper Žerovnik, MMG

Prispevek za jedrce

Povzetki prispevkov s konference

ZANIMIVOST
 O mreži mlade generacije

Prihodnost jedrske industrije je v rokah mlade generacije, zato

MMG spodbuja in podpira izobraževanje, izmenjavo znanja in strokovno udejstvojvanje mladih inženirjev, tehnikov in usposobljenega osebja na jedrskem področju: od šol do univerz in industrije.

MMG pomeni zanimive kariere za mlade.

MMG aktivno sodeluje v nacionalnem zdrdruženju jedrskih strokovnjakov DJS, ter v evropskem združenju Young Generation Network

MMG organizira različne strokovne aktivnosti in približuje seminarje, konference in ostala tehnična srečanja mladim, ter spodbuja dialog med potrebami trga dela in potreb ter strokovnega znanja mladih Vodstvo MMG

Predsednik MMG je Gašper Žerovnik e-pošta,

podpredsednik pa Duško Kančev e-pošta.

Seznam članov in vodstva. Ekskurzije

Kako je bilo na letošnji ekskurziji, v Francijo, ki jo je v imenu DJS organiziral MMG si lahko prebereš tukaj.

Slike pa so dostopne tu in tu.